Promotivni suncobrani

Ljeto je glavna sezona za restorane, hotele i sektor događanja. Čim sunce izađe, mjesta u hladu su vrlo tražena – u idealnom slučaju pod VIS suncobranima. Oni ne samo da nude idealno rješenje sjene, već privlače i veću pažnju zahvaljujući svom elegantnom dizajnu i funkcionalnosti. Pametni vlasnici restorana i voditelji događanja mogu iskoristiti snagu ovih parova za oči s vlastitim reklamnim otiskom!


Maštovitost nema ograničenja: fotografije, logotipi, slog restorana, hotela, vanjski bar ili logotipi poznatih marki, slavnih ili VIP događanja – promotivni otisak idealan je način prikazivanja vašeg branda. Ovisno o modelu, kvaliteti tkanine i količini reklamnih nijansi za ispis, VIS nudi razne postupke ispisa: na primjer, digitalni tisak izvrsno je pogodan za ispis uzoraka na malim serijama i koristi se isključivo na poliesterskim tkaninama. Za veće naklade s poliesterskim tkaninama u kojima se žele pigmentne, fluorescentne ili disperzijske boje, preporučuje se upotreba sitotiska na cijeloj površini. Ljudima koji bi željeli da se reklamne nijanse tiskaju u većim količinama najbolje je upotrijebiti sublimacijski tisak. Konvencionalni ručni sitotisak koristi se za pojedinačne komade i jednostavne motive na poliesterskim i akrilnim tkaninama, gdje se trebaju ispisati samo slova ili logotip.

Kreativnost je ono što vam treba! Ne samo za vašu pojedinačnu tiskanu poruku, već i za odabir iz široke palete VIS modela. Asortiman sadrži brojne varijante suncobrana u svim oblicima i izvedbama, bezbroj boja i uzoraka, kao i razne klase materijala. Okrugli, pravokutni ili kvadratni, sa slobodnom rukom ili središnjim stupom i za velike ili male lokacije: uz naše formate suncobrana, zajamčeno vam nudimo oglasni prostor koji vam odgovara i koji će vam pomoći da svojoj marki pružite posebnu reklamnu prisutnost.

E-mail webshop@vis-cro.com
Telefon +43-316-850000-17