Suncobrani za hotele i restorane

Kad je riječ o hotelima i restoranima, VIS se fokusira na jedno: dobrobit gostiju! Gostoljubivost karakterizira osjećaj sigurnosti, udobnosti i kvalitete – sve to i puno više omogućuju visoko funkcionalni divovski suncobrani modeli VIS-a različitih dizajna, veličina, oblika, boja i različitih funkcija.


Naši visoko funkcionalni suncobrani u restoranima nude ne samo udobnost i zaštitu od UV zraka u hladu: već štite od vjetra, kiše i hladnoće. Svi naši modeli suncobrana izrađeni su od visokokvalitetnih, robusnih materijala i dostupni su u raznim širinama raspona.

Cijeli asortiman osmišljen je s obzirom na zahtjevnu dnevnu rutinu hotela i ugostiteljstva, a različite veličine i oblici mogu se kombinirati kako bi postigli velik učinak. Bilo da su mali, veliki ili ogromni: VIS suncobrani dobrodošlica su posjetnica za bilo koju djelatnost restorana na otvorenom. Veliki izbor asortimana suncobrana u restoranu naći ćete u našem katalogu proizvoda.

Za veće projekte obratite se izravno našem odjelu za korporativne korisnike u Hrvatskoj ili pregledajte naše kataloge za daljnje informacije.

E-mail webshop@vis-cro.com
Telefon +43-316-850000-17